Workshop Lipdub

workshop Lipdub

Om een mooie workshop Lipdub te maken hebben de afgelopen zaterdag een top resultaat geleverd tijdens de workshop.

De vriendinnen van Marieke hadden voor  de “vrijgezel’ een lipdub bij vrijgezellenfeest Zwolle geboekt.

Vanwege de lage temperatuur (rond het vriespunt) hebben we op de dag zelf besloten om de workshop binnen in de studio’s te gaan doen. Onze studio’s zijn dan ook erg prettig in te zetten voor deze workshop. Een vleugel, drumstellen, Conga’s, diverse microfoons, DJ-sets, vele djembe’s en andere snaarinstrumenten  zorgen er voor dat er erg attributen zijn om te gebruiken voor de Lipdub Zwolle.

Tijdens de start ben ik met de tekst van Aqua- Barbygirl (wat overigens een heel leuk lied is met veel grappen) aan de slag gegaan en heb live met de groep de tekst verdeeld. Door het lied af te spelen kwamen we in het maak-proces aan leuke samenwerkingen tussen groepjes. Actie en reactie hebben we dan ook vaak gebruikt. Denk aan Kwik, kwek en kwak van de Donald Duck.

workshop uitgevoerd

Omdat het nog net licht zou zijn tijdens et definitieve filmen vonden de dames dat de start van de workshop buiten kon plaats vinden. “Come on Barby hop in”… en ja hoor er kwam een auto aangereden waar daadwerkelijk de vrijgezel in stapte. Althans ze ging staan in de porties en zong het eerste stuk, wat overigens live door haar gedaan wed, in. Ze had gedacht te gaan glijden over de motorkap, maar heeft na een aantal glijtesten moeten concluderen dat ‘glijden’ geen optie was. Een van haar vriendinnen kwam na de actie van de vrijgezel uit de auto om al stralend naar binnen te lopen. De overgang naar groep 2 liep vlekkeloos. Ik was onder de indruk van al het acteertalent die de dames in zich hadden..

Tijdens de derde scene stonden twee dames klaar bij de DJ-set. Een stukje tekst en doen alsof er een lied wordt gestart was wat ze wilden gaan doen. Zo gezegd en gedaan..

De vierde groep was klaar voor hun moment of fame en ‘shinen’ voor de zithoek met een dansje en een move.

vrijgezellenfeest Zwolle | alleen de beste workshops

workshop Lipdub 37 workshop Lipdub 38

Workshop lipdub met High tea

Vrijgezellenfeest Zwolle heeft weer een leuke dag in de studio’s. Vandaag , 4 November, een Lipdub van Romana op Wannabee vd Spice Girls gemaakt. En voorafgaande de workshop Zwolle een High tea.  Lekker zitten met z’n 14’en midden in de studio; wat een gezelligheid. Het smaakte voortreffelijk en lekker geserveerd op de tafel zoals het hoort. Tijdens de High Tea Zwolle de Lipdub ‘breefing’ Gegeven waardoor er lekker vlot na het eten aan de slag werd gegaan met de Lipdub Zwolle. De dames hadden er zin in. Een groep buiten starten met de Bachelorette. De tweede groep in de voorste studio die als Controll Room wordt gebruikt. Zij namen me mee naar de grote opname studio die ook gebruikt werd voor de High Tea.workshop Lipdub high tea 02 vrijgezellenfeest Zwolle High tea

Lipdub Zwolle

high Tea Zwolle

DJ workshop Zwolle

workshopszwolle.nl

vrijgezellenfeest Zwolle