DJ workshop Zwolle

Binnenkort een vrijgezellenfeest in Zwolle?
Tijdens de DJ workshop leer je op een ontspannen wijze wat het ‘draaien’ van een DJ inhoudt. De workshop kan ook de richting op gaan van het maken van een gezamenlijke (Dance)track. Hier wordt de groep in 3 uur geleerd een track te maken aan de hand van een track die jullie zelf gaan produceren. Tijdens de workshop wordt telkens een persoon gevraagd een stukje van de track te bedenken. Onze producer zal de ideeën samen voegen als 1 track in de steil die jullie zelf bepalen! Zie ook  www.dj-leszwolle.nl of www.workshopszwolle.nl/dj-workshop

 

Een feestje bouwen? Boek de DJ workshop Zwolle  met DJ Etienne La Faille (rechts op de foto)

DJ workshop
Dj Workshop Zwolle.

Verloop van de DJ workshop

Tijdens de workshop krijgen jullie instructie hoe de apparatuur werkt, leggen we uit hoe een Dance track is opgebouwd en leren we jullie hoe de beats in elkaar moeten overlopen. Natuurlijk leer je het vak door het te doen en zul je voldoende de tijd hebben om te oefenen.
Ervaring is niet nodig voor dit uitje. De workshop sluit aan bij het niveau van elke workshop deelnemer. De DJ die de workshop geeft begint bij het uitleggen van de CD spelers en Mixer. Vervolgens zal de trukendoos worden geopend op elk gewenst niveau.

Locatie workshop

De workshop vindt plaats op elke gewenste locatie. In een Club, Café, bij je thuis? Tevens geven we de DJ workshop bij ons in de studio en schenken we er graag een drankje bij die overigens bij de prijs in zit.

DJ Etienne La Faille of Jelmer Vlaskamp  zal je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Workshop met vinyl

De workshop kan worden gegeven op vinyl. Deze workshop maakt het mogelijk op een authentieke wijze de DJ te zijn. Als hier behoefte naar is dan horen we dit graag. Daarnaast is een Scratch workshop ook mogelijk! Erg leuk om te doen!

DJ workshop

vrijgezellenfeest Zwolle