Vrijgezellenfeest regio Zwolle

Vrijgezellenfeest regio Zwolle

Een vrijgezellenfeest regio Zwolle kan heel breed worden gezien. Een cirkel van 100 km buiten de stad is geen probleem. De  Lipdub workshop begon rond  2 uur  op een vakantieboerderij net buiten Winterswijk “Te Paske groepsaccomodatie  (Hooiberg)
Winterswijk/Ratum”. De prachtig landelijk gelegen locatie bood veel mogelijkheden voor filmen en acteren. De tot keuken omgebouwde hooiberg was een mooie plek om te te overleggen de taken te verdelen. De gemengde groep mannen en vrouwen hadden er zin in. Door eerst een half uur te overleggen over groepjes maken, route bepalen en wie doet welke zinnen konden we snel aan de slag met het filmgedeelte van het vriendenuitje.

Het lied don’t stop me now van Queen was voorafgaande de  Lipdub workshop reeds bekend. Het blijkt dan ook een lied te zijn dat goed is te gebruiken bij een lipdub.

vrijgezellenfeest regio zwolle

Bij het kippenhok beginnen, werd er gezegd. Mooi, dacht ik, dan openen we met een kip. Zogezegd gezegd Zo gedaan, waarna de muziek werd gestart en de eerste scène van Freddy in SP kon worden geschoten. Diverse associaties zoals high in the sky, Burning mister Fahrenheit, werden al snel gekoppeld aan trampoline en een grote houtkachel. Na een drietal doorlopen heb ik mijn verkleed kleding erbij gepakt. Elke deelnemer vond wel iets wat hem of haar aanstond. Over de kritiek gedaan door Boa’s te gebruiken als borsthaar. Volgens mij had Freddy helemaal geen borsthaar maar mocht pret niet drukken. Er is keuze uit tal van hoofddeksels brillen boa’s jurkjes bloezen pruiken, noem maar op.

Tijdens de doorloop en het definitieve filmen van de Lipdub viel alles op z’n plek en dat het een hele toffe clip met heel veel plezier.

Kortom het was een tof feestje. Ik heb er zelfs hele aardige woorden van terug gekregen.

Beste Mark,

“Het was een geslaagde middag!”   en “Zelfs ik vond het leuk” en “Erg leuk geworden, maar wat wil je met zulke artiesten ;-)”    Zijn wat kern woorden die geschreven zijn.

De lipdub workshop voor als je veel gezelligheid en lol wilt beleven

vrijgezellenfeest regio Zwolle bevat aanstekelijke glimlachen, je bent gewaarschuwd!