Zonnige workshops

Zonnige workshops:

Dana and friends

Afgelopen zaterdag weer twee workshops mogen verzorgen.
Een workshop voor vriendinnen en een lipdub vrijgezellenfeest Zwolle. Zonnige workshops ook als de zon niet schijnt!
De dames voor de zangworkshop kozen voor hoe van Nielson met Miss Montreal. Vanwege het budget dat niet zo groot was, hadden we samen een speciale workshop op maat uitgezocht met een zangworkshop en een studio opname in onze professionele muziekstudio. Bij de zangworkshop hebben we focus gelegd op intonatie. De dames hebben nog nooit gezongen in publiek en waren ook best onzeker van hun zangkunsten. Door eerst met klanken te beginnenvoelden de dames zich al snel op zijn gemak. Met een kwartier uitloop stond het erop en hadden de dames het gevoel dat ze best konden zingen. Leuke herinnering met een extra positief gevoel mee kunnen geven.

De Lipdub

Dana was de vrijgezel dat het feestje om zou gaan. We hadden afgesproken bij de IJssel in het park het Engelse werk. Het weer en dus de dag bleek een schot in de roos te zijn. Prachtig zonnig weer was de hele middag aanwezig op de set. Aan het begin van de workshop, we waren met 13 deelnemers, heb ik vier groepen gemaakt en met een persoon uit elke groep ben ik de route gelopen/bepalen. De andere deelnemers konden gezellig met een vrijgezel bijkletsen en er was zelfs een lekker drankje aanwezig meegenomen door de deelnemers. De tunnel in het park zou de opening zijn van de videoclip. Na testen te hebben gedaan met licht en donker en een stukje terug kijken wekte een goed gevoel op dat het goed te doen was om in de tunnel te starten met filmen. Het gaf namelijk een hele mooie ondergrondse sfeer. Van het ondergrondse naar buiten waar de zon scheen bleek een schot in de roos; je krijgt er zo’n mooie verandering van sfeer van. Deelnemers hebben hier over dan ook mee mogen denken en zelfs mij geadviseerd. De vrijgezel zou klaarstaan als alle deelnemers uit de tunnel komen met twee vriendinnen en zou op die plek gaan zingen. Na een paar keer oefenen van alle scènes werd het al snel duidelijk dat het een mooie videoclip zou gaan worden. De Lipdub eindigt in de buurt van het meer van het park ‘het Engelse werk’.
Na de workshop vrijgezellenfeest Zwolle hebben we nog gebruik gemaakt van restaurant ‘de uitspanning’ waar je heerlijk kunt eten drinken en tevens een sanitaire stop kan houden. Vrijgezellenfeest Zwolle; maakt er een mooi feest van die je voor lange tijd blijft herinneren als een toffe middag met je vriendinnen. Veel plezier Dana met de videoclip Lipdub Zwolle

Workshop Zwolle voor muziekgerelateerde workshops op maat.

Vrijgezellenfeest Zwolle vrijgezellenfeest Zwolle 54 lipdub Zwolle workshop vrijgezellenfeest in Zwolle 11