Lipdub Zwolle

Lipdub Zwolle een gezellige en actieve workshop

Lipdub Zwolle kan vanaf €24,- per persoon

Om een mooi lipdub vrijgezellenfeest te beleven gaan de subgroepjes aan de slag om samen een scene te bedenken. Dit brengt al snel gezelligheid en hilariteit met zich mee. Als er dan ook nog buiten in een park met (vaak) een zonnetje wordt gefilmd dan is altijd de activiteit geslaagd.

“Te gek zeg een Lipdub maken” horen we zowat altijd na de workshop.

Binnen een week en soms op aanvraag op de dag zelf wordt de DVD en de internetlink naar de Lipdub Zwolle door ons geleverd. We merken dat groepen behoefte hebben om de Lipdub op de dag zelf al in hun bezit te hebben. Dit kan ook, en hebben wij een leuke actie bedacht om dit te realiseren. Bel of mail naar de actie-voorwaarden van Lipdub Zwolle.

Sinds 2011 zijn wij van Vrijgezellenfeest Zwolle actief in het maken van Lipdubs. Wij doen deze activiteit in en rondom Zwolle (Overijssel), bij slecht weer in onze ruime studio maar ook buiten de stad. We werken met topcamera’s en Steadycams waardoor het resultaat zeer professioneel oogt.

Voor de winter periode hebben wij een hele toffe binnenlocatie namelijk onze geluidsstudio.

lipdub zwolle bachelorparty Zwolle439 Lipdub Zwolle 222 vrijgezellenfeest Zwolle 438 vrijgezellenfeesten lipdub Zwolle 223bachelorfeest Zwolle lipdub Zwolle 224 workshop Zwolle438 lipdub Zwolle workshopsZwolle 440 lipdub Zwolle

Wil je weten of er nog plek is in onze agenda voor een Lipdub? Bel of mail naar;

Ga naar onze hoofdpagina voor meer informatie betreffende de Lipdub.

Vrijgezellenfeest Zwolle voor de leukste Lipdub Zwolle workshops!

 

Workshops voor vrouwen bij vrijgezellenfeest Zwolle, Lipdub, CD opname DJ en Djembé workshop Zwolle