Lipdub in Park ‘Het Engelse Werk’

Voor een vrijgezellenfeest voor Femke zochten we een mooie locatie. De parken in Zwolle bieden dan ook veel mogelijkheden voor een workshop buiten. De LipDub is een mooi voorbeeld van een workshop, buiten, in de stad of in een park. De groep heb ik verschillende optie aan kunnen reiken. Bij slecht weer in onze Geluidsstudio en bij mooi weer een van de parken die we in Zwolle rijk zijn!   Park Wezenlande, Park Eekhout, Nahuysplein bij de fontijn, Potgieterssingel achter Museum de Fundatie, Ter Pelkwijkpark en dan natuurlijk onze Prachtig aangelegde Park ‘Het Engelse Werk’. Het Engelse werk heeft zijn voordeel van gratis parkeren en het is lekker ruim waardoor er keuze voldoende is waar de LipDub te filmen.

Het Engelse werk werd het en de dames hadden met de kleedinstructies rekening gehouden. Zelf nemen we voldoende verkleedstukken mee en als de deelnemers zelf ook meebrengen dan is er alleen maar meer keuze. In dit geval hadden de dames allemaal een zelfde hoedje op gedaan, eenzelfde wit t-shirt aangetrokken  en de bruid een speciaal hoedje ophedaan met Hartjes. Je kan dus zelf bepalen hoever je wilt gaan met ‘verkleden’

De dames vonden de bruk wel belangrijk om erbij op te hebben. Hier hebben we dan ook de opening op gedaan met -de hele groep. Femke, de bruid in sp heeft vervolgens het eerste couplet gedaan. De groep was in 4 subgroepen ingedeeld en al snel was de tekst verdeeld onder de deelnemers.

Na 2 uurtjes oefenen en doorlopen kon er worden begonnen met de definitieve opname. De finale hebben we 2 keer gefilmd en de tweede versie hebben we gekozen.

workshops zwolleworkshop Zwolle 26vrijgezellenfeest Zwolle 34

tot ziens bij vrijgezellenfeesten Zwolle