CD opname, Lipdub en High Tea

Cd opname, Lipdub en High Tea

Op zaterdag 7 Mei hadden de dames een workshop geboekt. Het mocht wel iets bijzonders zijn, want ja hoe vaak trouw je nou? Om de middag-activiteit goed in te vullen zijn de dames voor een arrangement gegaan. Dat wil zeggen een Cd opname, een High Tea en een Lipdub video-clip. De video zal gemaakt worden op hun eigen ingezongen lied. Een soort teamuitje om nooit te vergeten.

Deze middagvullende activiteit van cd opnemen, een high tea nuttigen en een videoclip opnemen in de vorm van een lipdub houdt de groep zo’n vijf tot zes uur uur lekker bezig. De dames hadden bedacht om wanna be van de Spice Girls in te gaan zingen om vervolgens daar een Lipdip op te maken. De vrijgezel kreeg de rap als solo voor de kiezen. Dat ging haar goed af en het bleek qua lied een schot in roos. Elke subgroep in de lipdub heeft zijn eigen stukje ingezongen. Het gevolg was dat tijdens de lipdub Elke deelnemer zijn eigen tekst ging lip-dubben. Tijdens de lipdub in het park hadden de dames bedacht om aan te komen rijden met de auto. Bij het uitstappen begonnen de dames al te zien voordat de band werd gestart. Tijdens de wandeling richting de camera startte ik de band en begon het lied te spelen.  De tweede groep had zich tussen wat bomen verschanst, Begonnen met een dansje en zwierden en zwaaiden tussen de bomen door naar de volgende groep.

Op het einde van de videoclip werd er met z’n allen geëindigd bovenop een heuvel. Het laatste stukje met natuurlijk meegezongen en heb ik achteraf in de videoclip gebruikt als afsluiter van de lipdub. Helemaal op het eind regisseur de aftiteling met de namen in beeld van de deelnemers. Vrijgezellenfeest Zwolle heeft weer een leuk feestje samen met de dames gemaakt.

In de pauze van deze activiteiten hebben de dames een heerlijke hightea genuttigd. Deze werd in de studio geserveerd. The high tea werd als zeer smakelijk ervaren ik heb er dan ook veel positieve berichten over mogen ontvangen. Dit gold overigens ook van beide workshops.

Het is een lekkere actieve workshop geweest waar je als groep een erg gezellig uitje aan kan beleven.

Hieronder staan nog een paar leuke actiefoto’s..

Cd opname, Lipdub en High Tea Cd opname, Lipdub en High Tea vrijgezellenfeest zwolle high tea 02Cd opname, Lipdub en High Tea