Lipdub Zwolle

Lipdub Zwolle

Een mooie lipdub als vrijgezellenfeest beleven gaat gepaard met heel veel gezelligheid! Jullie zullen eerst samen de tekst verdelen en natuurlijk de vrijgezel een centrale rol geven in de  Video-clip. Dat het om de vrijgezel draait binnen Lipdub Zwolle mag duidelijk zijn. Toch moet je met z’n allen de schouders eronder zetten. Dus, zet je schrap en ga aan de slag met het maken van te gekke sketches. Wees gerust, de workshopbegeleider zal je begeleiden als je het nodig hebt om je scene optimaal te krijgen. Met subgroepjes gaan jullie dan aan de slag om samen de scenes te bedenken en uit te voeren.

Gezellig Lipdub Zwolle

Dit brengt al snel gezelligheid, hilariteit en fijne momenten samen  met zich mee. Als er dan ook nog buiten in een park met (vaak) een zonnetje wordt gefilmd dan kan je alleen nog maar genieten! Natuurlijk hebben we een fantastische locatie voor binnen namelijk de geluidsstudio van ons bedrijf. Een te gekke locatie met professionele uitstraling. Geen omgebouwde garage maar een goed ingerichte geluidsstudio die je verwacht als je er naar toe gaat.

“Te gek zeg, een Lipdub maken” horen we zowat altijd na de workshop.

Binnen een week en soms op aanvraag op de dag zelf wordt de door ons geleverde Video-clip, digitaal geupload, zo snel gaat dat bij lipdub Zwolle. We merken dat groepen behoefte hebben om de Lipdub op de dag zelf al in hun bezit te hebben. Dit kan ook, en hebben wij een leuke actie bedacht om dit te realiseren. Bel of mail naar de actie-voorwaarden van Lipdub Zwolle.

Sinds 2011 zijn wij van Vrijgezellenfeest Zwolle actief in het maken van Lipdubs. Wij doen deze activiteit in en rondom Zwolle (Overijssel), bij slecht weer in onze ruime studio maar ook buiten de stad. We werken met topcamera’s en Steadycams van Ronin waardoor het resultaat zeer professioneel oogt.

Voor de winter periode hebben wij een hele toffe binnenlocatie namelijk onze geluidsstudio.

lipdub zwolle Zwolle439 lipdub zwolle Zwolle439 Lipdub Zwolle 438 vrijgezellenfeesten lipdub Zwolle 223bachelorfeest Zwolle lipdub Zwolle 224 workshop Zwolle438 lipdub Zwolle lipdub Zwolle 440

Wil je weten of er nog plek is in onze agenda voor een Lipdub? Bel of mail naar;

Ga naar onze hoofdpagina voor meer informatie betreffende de Lipdub.

Lipdub Zwolle workshops!

Vrijgezellenfeest Zwolle