Over Ons

Sinds 2001 biedt vrijgezellen-feest.com workshops aan.  Onze organisatie regelt alles wat je nodig hebt tijdens een vrijgezellenuitje en neemt de zorg van het organiseren uit handen.

De huidige workshops kenmerkt zich aan de professionele aanpak, de prima apparatuur, de goede faciliteiten en de jarenlange ervaring binnen workshopland. Wij zorgen samen met jou voor een perfect vrijgezellenuitje  die bij de groep én de vrijgezel past.vrijgezellenuitje 1

locatie vrijgezelleuitje:

De workshoplocatie aan de Newtonweg 1C is een ruim opgezette locatie en is ideaal voor workshops. Naast een studio van 200 m2 zijn er diverse ruimtes waar kan worden gewerkt. De Lipdub, die goed buiten kan worden gehouden kan dus net zo goed binnen worden gehouden. Hierdoor kan het vrijgezellenuitje altijd door gaan en is het niet nodig op zoek te gaan naar een alternatieve binnen-locatie. Dit geldt ook voor de Djembé workshop die hoge geluidsgehalte met zich mee brengt. Er is een fijne zithoek waar men tijdens een pauze een kopje koffie/thee of drankje kan nuttigen. Parkeren voor de deur kan zonder parkeerkosten en er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

vrijgezellenuitje 3

Vrijgezellen-feest.com staat garant voor een perfecte mix van jarenlange ervaring in workshopland, een mooie locatie om te werken en fijne muziek-workshops waar je blij van wordt.

We geven Blijvende herinneringen mee:  CD opname, Video-clip, Filmpje en Foto’s.

Vrijgezellenfeest Zwolle voor workshop uitjes

Overijsselse workshops