Vrijgezellenfeesten zwolle

Vrijgezellenfeesten Zwolle

 

Ben je op zoek naar een leuke workshop die ook bij jou in de  buurt gegeven kan worden, dan kan dat bij vrijgezellenfeesten Zwolle. We stappen graag in de auto om bij jou in de buurt een vrijgezellenfeest workshop te verzorgen. Locatie kan al snel  een tuin, het huis, buurtcafé, buurthuis, school(plein) of een park zijn. Als vrijgezellenfeest Zwolle komen we graag naar je toe.  Voor nog geen € 20 extra rijden we al snel in een straal van 50 km naar jouw locatie toe.vrijgezellenfeest Zwolle 438Cd opname, Lipdub en High Tea

De Lipdub kan op locatie maar een studio bouwen voor een vrijgezellenfeest kan ook prima op locatie. We nemen als vrijgezellenfeest Zwolle gewoon de studio met de microfoons mee! Super gezellig en geen stress van ver rijden. Gemoedelijke een workshop doen is ons devies.

Een Djembe workshop kan ook prima op locatie. We kunnen makkelijk tot 50 Djembe’s meebrengen. In een tuin, een park eigenlijk overal waar geluid gemaakt kan worden kan ook vrijgezellenfeest Zwolle een Djembe workshop verrichten. Zelfs tijdens de bruiloft worden we uitgenodigd om alle gasten een half uur of langer te vermaken en mee te laten doen.