Lipdub workshops

Lipdub Workshops

Afgelopen weekend zijn er weer lipdub workshops verricht. De middag lipdub kon zelfs alweer in de buitenlucht plaatsvinden. Met een februari zonnetje en goedgemutste meiden gingen we ervoor.

Omdat het niet bekend was hoe het weer zou worden op de dag zelf zou zijn hadden we afgesproken in de geluidsstudio. Daar aangekomen  zijn we onder genot van een lekker bakje koffie en thee gaan overleggen. Wat de locatie zou gaan worden, welk lied we gaan doen en heb ik direct de tekst uitgeprint met tijden erbij om vervolgens de groep te verdelen over de teksten.

De dames zijn druk in de weer gegaan in het memoriseren van hun coupletje of refrein.  Verder hebben we nog wat Lipdubs gekeken om een helder beeld te krijgen wat precies een lipdub inhoudt.

Uitvoering workshop

Aangekomen in het park zijn we daadwerkelijk begonnen met uitvoering van de lipdub workshop Zwolle. Met z’n allen beginnen dat lijkt de groep wel leuk en Zo gezegd zo gedaan. De vrijgezel zou het eerste couplet doen met twee vriendinnen waarna de rest van de vriendinnen de volgende coupletten en refreinen voor rekening namen. De vrijgezel kwam tussendoor nog geregeld in beeld met bijvoorbeeld een stukje rap die ze moest doen van het liedje wannabe van de Spice Girls.

Aandacht deelnemers

Een van de meiden die wat moeilijk te been was tegen speciaal plekje toegewezen waardoor ze niet zoveel hoeft te lopen en toch mee kon doen met de workshop. Door de heerlijke zon en een gezellige sfeer van de groep was de onvergetelijke middag geworden voor de vrijgezel en alle andere deelnemers. Het was een geslaagde middag.

In de avond gingen we los in de geluidsstudio met wederom de Lipdub als workshop(de hit van het decennium). Wannabe van de SpiceGirls werd het.  Hier een sfeerfoto. De dames zijn als band geëindigd met echte gitaren, drums Syntersizer en microfoons. Tof gedaan dames!vriendinnenuitje Zwolle 23workshops Zwollevriendinnen feestje 24

Vrijgezellenfeest Zwolle