Dj-workshop

Een dj-workshop. Het is een leuke, originele activiteit voor het vrijgezellenfeest, familieweekend of bedrijfsuitje dat jij moet organiseren. Laat je favoriete muziek door de boxen schallen, draai aan de knoppen en ontdek of er een dj in jou schuilt!Cursist DJ workshop

Dj-workshop volgen

De dj-workshop wordt gegeven door echte dj’s. Hoe groter de groep, hoe meer dj’s er zijn. Jullie praten over muziek, laten elkaar jullie favoriete tracks luisteren en maken zo kennis met verschillende stijlen. Daarna mag je zelf achter de dj-booth staan. Je leert hoe je tracks in elkaar kunt laten overlopen, draait aan de knoppen en bouwt zo een feestje met muziek die je zelf mooi vindt. Van dance tot hiphop of Nederlandstalig, alles kan.

Combinatie met djembé-workshop

Het is mogelijk om de dj-workshop te combineren met een djembéworkshop. Door de djembé te bespelen, werk je aan je ritmegevoel. Dit ritmegevoel komt goed van pas wanneer je achter de knoppen staat. Het mixen van tracks gaat dan een stuk gemakkelijker.

Djembe workshop cursisten

Professionele geluidsstudio

De dj-workshop wordt gegeven in een professionele geluidsstudio aan de Newtonweg in Zwolle. In de studio staat alle apparatuur die je als dj nodig hebt. Ook de bereikbaarheid is goed. Voor de deur kun je gratis parkeren, om de hoek stopt een bus en vanaf het centrum is het tien minuutjes fietsen. Ideaal als je na afloop samen de stad in wilt.

Tarieven dj-workshop

Bij de dj-workshop heb je nergens omkijken naar. Alles wordt voor je geregeld. Dit zijn de tarieven:

  • Dj-workshop (3 uur): € 30,- per persoon
  • Dj-workshop (2 uur): € 24,- per persoon
  • Dj-workshop met djembéworkshop (3 uur): € 30,- per persoon

De tarieven zijn inclusief btw en boekingskosten. Je krijgt bij aankomst koffie, thee en iets lekkers. Kies je voor de workshop van drie uur, dan staan er tussendoor drankjes en versnaperingen klaar.

Dj-workshop reserveren?

Ben je benieuwd naar het dj-vak? En droom je ervan om zelf eens achter de knoppen te staan? Neem contact op voor meer informatie of reserveer direct. Wedden dat jullie na afloop van de dj-workshop niet kunnen wachten om in de kroeg zelf plaatjes te draaien?

Vrijgezellenfeest Workshop