Vrijgezellenfeest Workshop

Op zoek naar een vrijgezellenfeest workshop? Het aller belangrijkste vinden wij de gezelligheid. Daarom bieden wij jullie een gezellig samenzijn aan met een  workshop waar uitdaging in zit!  Bij vrijgezellen-feest.com organiseren we originele, energieke, actieve en dus gezellige vrienden en vriendinnenuitje.

Vrijgezellenfeest workshop

Diverse met muziek doordrenkte workshops voor vriendinnenuitje en vriendenuitje:

  • Dj-workshop: laat de muziek van je favoriete DJ door de boxen schallen, draai aan de knoppen dan weet je of er een dj in jou schuilt.
  • Zangworkshop: neem een zelfgeschreven lied op of zing uit volle borst mee met bekende klassiekers.
  • Djembéworkshop: werken met je gevoel voor ritme, laat strakke ritmes op elkaar aansluiten en maak het Afrikagevoel compleet met bijbehorende worksongs.
  • Lipdub: verkleed je als Spice Girl, Slash of Axel Rose rocker en neem in één shoot een complete videoclip op.

Workshop tijdens je vrijgezellenfeest

Locatie activiteiten vrijgezellenfeest

Onze activiteiten voor vrijgezellenfeesten vinden plaats in een geluidsstudio met professionele apparatuur. De perfecte plek om tracks te mixen, samen te zingen of djembé te spelen. Voor lipdubs is buiten filmen het mooist en daarom gaan we graag naar een park. Is het slecht weer, dan kunnen we uiteraard ook in de studio terecht.

De geluidsstudio bevindt zich aan de rand van de stad en is dus goed berijkbaar ook op een drukke zaterdagmiddag. De Newtonweg 1c in Zwolle en is goed bereikbaar:

  • Gratis parkeren voor de deur.
  • Tien minuten fietsen vanaf het centrum van Zwolle.
  • Bushalte om de hoek.

Vrijgezellenfeest workshop op een andere locatie organiseren? Dat kan; Wij gaan voor jou dit regelen.

Tarieven vrijgezellenfeest workshop

Bij een workshop voor een vrijgezellenfeest heb je nergens omkijken naar. We regelen alles voor je. Dit zijn de tarieven:

  • Workshop vrijgezellenfeest 3 uur: € 30,- per persoon
  • Workshop vrijgezellenfeest 2 uur: € 24,- per persoon

De tarieven zijn inclusief btw en boekingskosten dan weet je dat dit de prijs is en niet anders. Je krijgt bij aankomst koffie, thee en iets lekkers. Bij de workshop van drie uur staan er tussendoor drankjes en versnaperingen klaar. Kom je met meer dan twintig personen op je vriendinnenuitje? Dan doet de vrijgezel gratis mee.Workshop vrijgezellenfeest Overijssel

Workshop vrijgezellenfeest reserveren?

Wil je de vrijgezel verrassen met een originele activiteit? Ga dan voor een workshop van vrijgezellen-feest.com. Muziekworkshops die de pan uit swingen. Ritmegevoel, zangtalent of losse heupen heb je niet nodig. Voorop staat dat jullie een onvergetelijke dag beleven. Meer weten of direct reserveren? Neem contact op!

Vrijgezellenfeest Zwolle voor workshop uitjes