vrijgezellenfeest in Zwolle

Vrijgezellenfeest in Zwolle

Vrijgezellenfeest  in Zwolle organiseert speciaal workshops voor deelnemers die lekker willen swingen. Van muziek in de workshop krijg je een super gezellige sfeer. Je krijg een creatieve en actieve workshop.

Een lipdub workshop van 2 uur kan al vanaf €24,- per persoon.        De uitgebreide workshop met veel verkleedkleding duurt 3 uur en kost € 30,- per persoon. vrijgezellenfeest in Zwolle 36 Door een Digitale upload, een DVD of CD blijft de herinnering tastbaar voor alle deelnemers in het bijzonder de vrijgezel. Vrijgezellenfeest in Zwolle reviews en vriendenuitjes in Overijssel. zie www.facebook.com/vrijgezellenfeesten

vrijgezellenfeesten in Zwolle 37

Workshop Reviews:

Er zijn tal van toffe reviews geschreven op onze Facebook pagina. Om iets te verdiepen in de kwaliteit van onze workshops zou je ook prima naar deze website kunnen gaan. Tevens kunnen we je adviseren tijdens een gesprek bij ons in de studio. We staan  je graag te woord onder het genot van een kopje koffie of thee.

Diverse workshops zijn mogelijk tijdens vrijgezellenfeest in Zwolle zoals de DJ-workshop maar ook je eigen track maken in de dance, hiphop, pop muziek, sing and songwriter is mogelijk. Een Videoclip maken tijdens onze bekende  lipdub’s is ook een super leuke activiteit. De zangworkshop en tegelijkertijd een eigen CD opnemen is ook supertof.  Neem het lievelingslied op van de vrijgezel en maak als extraatje er een eigen tekst op.  Wanneer je denkt dat ritme in de groep zit; neem dan vooral de Djembe workshop.  De Djembe workshop is een echte energizer die je naar een uur waanzinnig lekker in je vel laat zitten. Kortom allemaal prima workshops om je happy bij te voelen.

Vrijgezellenfeest Zwolle, gewoon de beste!

 

Vrijgezellenfeest Workshop Zwolle

Workshops kan je zittend, staand en lopend doen

Onze Lipdubs zijn lekker actief met veel beweging. Daarnaast kan je goed je creativiteit erin kwijt. Acteren, choreografie bedenken en uitvoeren, korte sketches bedenken en verkleedkleding uitkiezen die bij je past. Kortom, een actieve workshop die veel lol met zich mee brengt.

De Cd zang workshop is een workshop met een CD opname in een heuze studio als eindresultaat. Alle basis vaardigheden komen aan bod zoals buikademen, toonladders, welke toonsoort past bij de groep, akkoorden, het zit er allemaal in. Een bestaande tekst inzingen op de band of een eigen tekst maken op bestaande muziek; het kan beiden. Zingen is zoo leuk. Kom en ervaar het ook!

vrijgezellenfeest bij uitstek!

Om een leuk stuk op te nemen in mijn geluidsstudio gaan we aan de slag met tal van leuke zangoefeningen. Hierdoor wordt elke amateur die de workshop volgt toonvast. Het is dan vaak ook een hele gewaarwording voor de deelnemers tijdens het vrijgezellenfeest om erachter te komen dat ook zij kunnen zingen! Het enige dat verschilt is de klankkleur van de stem afzonderlijk.

workshop in de studio
De geluidsstudio als workshop locatie is uniek in zijn soort. De meeste workshops zijn niet in een zo goed ingerichte ruimte als de geluidsstudio die helemaal is ingericht voor groepen die een geluidsopname willen maken. Je voelt je al snel op je gemak bij ons in de opnameruimte of de controlekamer;,daar waar de muziek wordt samen gevoegd als één geheel.

teamuitje Zwolle 86

Vrijgezellenfeest in Zwolle

vrijgezellenfeest Zwolle party
vrijgezellenfeest Zwolle party

Na de zangworkshop stomen we door naar de zangopname workshop die we tijdens je vrijgezellenfeest eerst met z’n allen doen. In tweede instantie kunnen er solo’s worden ingezongen met koptelefoons. Super professioneel  en toch lekker informeel bijvoorbeeld met een wijntje erbij. Elke vrijgezellenfeest workshop Zwolle is een workshop op maat. We kijken vooraf maar ook tijdens de activiteit waar de interesses liggen. Mooi maken van één lied of lekker drie tracks inzingen. Het kan allebei. Andere wensen zoals een eigen tekst maken behoort ook tocht de mogelijkheden. Zelfs een eigen lied maken kan; dan zitten we meer op de stoel van de producer.

workshop lied maken

Om een eigen lied te maken zal er een genre worden bepaald en vaak doen we dat vooraf. Veel dance-tracks zijn interessant om te maken mede omdat je er geen instrument voor hoeft te kunnen bespelen. Al het geluid komt uit de ‘box'(computer), behalve…. Je stem. De groep zingt dan een tekst in op een eigen gemaakt lied, of je focus ligt op de track en laat de zang achterwege wat dus ook kan.

vrijgezellenfeest workshop op maat

Een workshop op maat met zeer professionele begeleiding is voor jou toegankelijk voor een scherpe prijs van € 30,- per persoon. Een workshop van 3 uur vanaf 8 personen. Minder deelnemers of heb je minder tijd dan kunnen we een aangepaste tijd/prijs afspraak maken.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op op

0388501254

0653906245

info@vrijgezellen-feest.com

klik op onderstaand voor verdere details

 

vrijgezellenfeest in Zwolle, gewoon de beste

vrijgezellenfeesten Zwolle 001
CD of DVD hoes wordt nagestuurd

 

High tea

Lipdub

DJ workshop

Ga terug