Een lipdub maken

Een lipdub maken

Voordat  het filmen begint wordt er een lied gekozen, de tekst doorgenomen en verdeeld onder de deelnemers. De locatie wordt bepaald, een filmscript /choreografie bedacht en wat feestelijkheden aangetrokken dan wel opgemaakt. Wij hebben verkleedkleding (tot 40 personen). Ook mogen de workshoppers zelf verkleedkleding meenemen. Jurkjes, rokjes, boa’s, brillen en hoedjes te kust en te keur.  De ‘art Director’ zal u ‘casten’ om op de voor u beste plek te komen in de Video-Clip. Er worden foto’s gemaakt van  de workshop voor de DVD hoes.

Lipdub Zwolle 36
Lipdub BSO Wezep

BSO Wezep in actie

Tijdsindeling lipdub:

  • 90 min om te filmen
  • 75 min voorbereiden (verkleden, schminken, schrijven script..)
  • 15 min afronden
  • totaal 180 minuten

Eindresultaat

De workshop wordt gefilmd en mogelijk dezelfde avond afgemonteerd overhandigd ergens in de stad. Of  anders binnen 2 weken per post geleverd op DVD.

  • Een korte fotoshoot voor het frontje op de DVD hoes
  • Er wordt een  DVD  meegeleverd met een DVD-hoes
  • Ook kan je de bestanden digitaal krijgen
Lipdub Studio Zwolle
Lipdub Studio Zwolle

Prijs lipdub

Voor de lipdub is de prijs vanaf:  € 24,-  per persoon.
Bel voor een offerte op maat (kleine en grote groepen zijn mogelijk)

Wij zijn werkzaam als workshop organisatie in heel Nederland. Vooral in Zwolle, Wezep, Hattem, Olde Broek, Wijhe, Olst, Deventer, Meppel, Nieuwleusen, Kampen, Ijsselmuiden, Zwartsluis, Genemuiden, Nunspeet, Elburg, Staphorst, Dalfsen en Ommen. Tevens zijn we actief in alle wijken van Zwolle Zoals Stadshagen, Holtenbroek, Dieze, Assendorp, Wijthmen, Spoolde, Westenholte, Voorst, Frankhuis, Mastenbroek, Berkum, Wipstrik, Pierik. Tevens in Zwolle-zuid, Ittersum, Diezerpoort,  Ittersumerbroek, Geren, Gerenlanden, Gerenbroek, Aa-landen, Kamperpoort en de  Veerallee.